Pommes au four caramélisées au camembert
Uuniomenat Camembert


- 1 Camembert
- 4 suurta omenaa
- 2 ohutta siivua ilmakuivattua kinkkua
- 1 ruokalusikallinen pinjansiemeniä
- 40 g saksanpähkinöitä
- 40 g tomusokeria
- sitruunamehua

Lämmitä uuni 180° C. Leikkaa Camembert kahdeksaan lohkoon, leikkaa kinkku pieneksi. Hakkaa pähkinät pieneksi.
Leikkaa varovasti omenasta keskusta ja laita se mukaan uunipellille. Täytä omena Camembertilla, kinkulla, pinjansiemenillä ja pähkinöillä. Paista uunissa 25 minuuttia.
Valmista karamellikastike tomusokerista, sitruunamehusta ja tilkasta vettä. Kaada uuniomenoiden päälle ja laita takaisin omenahattu. Tarjoa heti saksanpähkinöillä koristetun ja siiderietikalla maustetun vihreän salaatin kanssa.

Takaisin Alkuruokia-sivulle