Champignon à la confiture d'oignon
Sipulihillokkeella täytetty herkkusieni Rocamadour


Neljälle

- 4 suurta herkkusientä
- 2 suurta sipulia
- 1 ruokalusikallinen ruskeaa sokeria
- Rocamadour-vuohenjuustoa
- suolaa ja pippuria myllystä
- oliiviöljyä

Lämmitä uuni 180°C.
Poista herkkusienten kannat ja sivele ne oliiviöljyllä.
Leikkaa sipulit pieniksi paloiksi. Paista ne oliiviöljyssä, johon on lisätty ruskeaa sokeria,
suolaa ja pippuria kunnes sipulit ovat karamellisoituneet.
Täytä herkkusienet sipulikonfityyrillä ja paista 180°C uunissa 30 min.
Laita loppuvaiheessa (5 min) sienen päälle juusto.
Koristele persiljalla ja tarjoa heti.

Takaisin Alkuruokia-sivulle